ponedjeljak, 31. kolovoza 2015.

Juventus dolazi na Poljud po Balića?


Uzbudljivo je u samom finišu prijelaznog roka i na domaćim travnjacima.
Hajduk se nakon neostvarenog sna o igranju skupina Europske lige i izostankom dijela financijskog kolača koji bi odbili i atraktivnost igranja u Europi, suočava s očekivanim promjenama u svlačionici, a najviše iz rubrike odlasci.

Tomislav Kiš je i službeno predstavljen u belgijskom Kortrijku, u Kopenhagen bi mogao preseliti Goran Milović, kojeg su jučer predstavnici Kopenhagena gledali u Zaprešiću, Mijo Caktaš se spominje u kontekstu odlaska u Kinu, a najveća bomba je interes Juventusa za Andrijom Balićem!

Svakoga dana raste broj klubova koji ga želi dovesti u svoje redove, a interes 'Stare dame' se spominje u kontekstu sa Sassuolom, u koji bi odmah Balić bio proslijeđen na posudbu. Očekuje se da bi danas na razgovore na Poljud mogli doći predstavnici Juventusa, s navodno poboljšanom ponudom. Ranije se nudilo 300.000 eura, plus obaveza kupnje od 3,2 milijuna eura, plus dodatni bonusi.

To je odbijeno, pa ostaje za vidjeti što Juve sada nudi, ako doista postoji interes, a jedno je sigurno, Hajduk svog dragulja neće pustiti za male novce.

(Foto: Pixsell)

0 komentari